Односи со јавноста

НЕ ПОСТОЈАТ ЗАПИСИ Повеќе


09.08.2017

Посета на Заменик министерот за локална самоуправа Дејан Павлески на Центар за развој на Североисточен плански регион

Денеска заменик мининистер за локална самоуправа Дејан Павлески оствари средба со градоначалниците од Североисточен плански регион, на која дебатираа за актуелните проблеми и предизвици на локалните самоуправи и регионалниот развој.

Повеќе